Підтриманий проект

РЕТЕНЦІА

Гру 11, 2023

To the victory
  • Pежисер: Дмитро Сухолиткий-Собчук
  • Сценарист: Дмитро Сухолиткий-Собчук
  • Країни: Україна / Франція
  • Жанр: художній
  • Місце зйомки: Україна
  • Мова: Українська / Англійська 
  • Тривалість: 100 хв

СИНОПСИС

 Донька клонує Батька в молодому тілі і тепер вони однолітки (ровесники), обоє мають розібратись з травмами минулого, але між ними виникає кохання.

CONTACT

Українська продакшн-компанія
Mellivora Productions (17 %)

Дмитро Сухолиткий-Собчук
dmytro.sukholytkyy.sobchuk@gmail.com

Продюсер з країни-учасниці
Paradise City Films (Франція – 50%)

Emilie Georges
emilie@weareparadise.city

СУМА ПІДТРИМКИ НА РОЗВИТОК : 43 800 €

Європейський фонд солідарності з українським фільмами – Дата прийняття рішення: 11 грудня 2023 року

РЕЖИСЕР

Valentyn Vasyanovych

Член Європейської Кіноакадемії та Української Кіноакадемії. Учасник українського об’єднання документалістів Babylon13. Учасник Berlinale Talents, Locarno Film Academy, засновник сценарної платформи Terrarium. Короткометражний ігровий фільм «ШТАНГІСТ», претендент на EFA, отримав нагороди Best Short Film Award in Angers та Гран-прі Варшавського міжнародного кінофестивалю. А також документальний  «ЛІТУРГІЯ ПРОТИТАНКОВИХ ПЕРЕШКОД» учасник престижних кінофестивалів SUNDANCE, TIFF, IDFA, Palm Springs IFF, Clermont-Ferrand IFF, ZINEBI, FIPADOC, Trieste, Sarajevo IFF, Riga IFF, Doclisboa IFF,  DOC NYC, IDA Nomination for best short documentary та інші. Прем’єра ігрового дебютного повнометражного фільму «ПАМФІР» відбулась в програмі Directors’ Fortnight (CANNES FILM FESTIVAL 2022), номінант на Європейську кінопремію в категорії «Кращий дебют» 2022.

 Вибрана фільмографія:

2022  «ЛІТУРГІЯ ПРОТИТАНКОВИХ ПЕРЕШКОД», документальний, 12 хв.

2022  «ПАМФІР»,  повнометражний ігровий фільм, 107 хв
2018  «ШТАНГІСТ», короткометражний, 30 хв

2015  «ІНТЕРСЕКЦІЯ», документальний, 20 хв.

2013  «КРАСНА МАЛАНКА», документальний 52хв.

2012  «БОРОДА», короткометражний ігровий, 25хв

Останні новини